top of page

Сенници

Модерни и практични, сенниците Ви защитават от вредните слънчеви лъчи и дъжда, и същевременно разширяват дома Ви извън неговите стени. Те ще превърнат Вашия двор или тераса в атрактивно и функционално жилищно пространство с едно движение на дистанционното или манивелата.

Рамената на сенниците и управляващите механизми са изработени от алуминиеви сплави за максимална здравина и елегантен дизайн, и са преминали успешно тест за 7 000 пъти отваряне - затваряне. Конструкцията и механизмите предлагат прецизно регулиране на наклона и издадеността на сенника, а в допълнение за по-голямо удобство и сигурност - ел. задвижване, контролирано от датчици за вятър, слънце или дъжд.

Предлага се богата гама от цветове и десени на PVC или акрилни платове, а качеството на тъкънта гарантира дълги години пълноцветна красота, без притеснения от избеляване или прокъсване.

Пълна информация за продуктите може да получите като изберете някое от изображенията по долу.

Посочените цени, в сайта на фирма "Камакс", се отнасят само за стойността на продукта и не включват доплащане за снемане на размери и консултация на място, доставка и монтаж! 

За по-точна информация, моля свържете се с нас.

bottom of page