top of page

Ролпласт

''Ролпласт'' ЕООД е създадена през 2000г. и за 8 години се превърна във водещ производител на прозорци, щори, врати и фасади. Фирмата спечели стабилни позиции на пазара за PVC дограма благодарение на факта, че заложи на най-известните европейски производители.

Екипът на ''Ролпласт'' е съставен от млади и амбициозни служители и експерти. Основната мисия на мениджърите е да установи и поддържа стабилни връзки с партньорите и клиентите на фирмата. Принципите на работа се базират на коректност и професионализъм. Фирма Ролпласт е одитирана и сертифицирана по международната система за управление на качеството ISO 9001:2000.

Камакс

“КАМАКС“ ООД е българо-чешка фирма, основана през 1994 г. с една конкретна цел: производство и продажба на висококачествени, индивидуално изработени слънцезащитни продукти.

Производствената база е разположена в гр. Тетевен на площ от 8 000 кв.м. Фирмата разполага с модерни машини и оборудване от висок клас, собствен конструкторски отдел и над 80 квалифицирани работници. Всички продукти се изработват индивидуално според желаните от клиента размери, за да се гарантира перфктен монтаж. Многообразието от модели, форми и цветове превъзходно допълват и открояват всеки интериор и екстериор.

 

Тека - България

Подразделението за кухни “Тека” има 13 фабрики в Европа, две в Америка и две в Азия, както и развита мрежа за продажби, като по този начин марката “Тека” достига до всяко кътче на планетата.

“Тека” доставя мивки и кухненски уреди за вграждане до повече от 125 страни в 5 континента.

Човешките и икономическите ресурси се разгръщат и ни доближават до нуждите на потенциалните клиенти по целия свят чрез 33 клона, с което непрекъснато подобряваме обслужването на нашите местни партньори.

 

Пирамис

Фирма ''ПИРАМИС БЪЛГАРИЯ'' ООД развива дейността си от 2006год. ''ПИРАМИС БЪЛГАРИЯ'' ООД е дъщерна фирма на гръцката фирма PYRAMIS. Гръцката фирма съществува от 1959год. и разполага със седем дъщерни фирми. ''ПИРАМИС БЪЛГАРИЯ'' ООД се занимава с производство и търговия на стоманени мивки, пълно кухненско обзавеждане и оборудване – бяла техника, тенджери.

 

Солид 55

''Солид 55'' е българска фирма с близо 30-годишна история. Компанията предлага на световния пазар уникални продукти в сферите на сигурността, заключващите системи и дизайна. Портфолиото на ''Солид 55'' включва блиндирани врати за апартаменти и къщи, интелигентни блиндирани врати, интериорни врати, входни пространства, пожароустойчиви и многофункционални врати, както и гаражни врати за бита и индустрията.

Велукс

 

''ВЕЛУКС'' България ЕООД е търговска и маркетингова организация, създадена през 2000 г.

Част от международната Група VELUX, която извършва продажби и производствена дейност в повече от 40 държави и има над 10 000 служители в целия свят.

Дюк-1

 

Компания ''ДЮК-1'' е основана през 1995 година със седалище в град Пловдив, България. Предмет на дейност е производството на конструкции от метал, алуминий, PVC, стъкло и поликарбонат, като основната дейност на ''ДЮК-1'' е насочена към изработката на охранителни ролетки, секционни гаражни и индустриални врати, метални изделия, монтаж на автоматики за врати и бариери. Фирмата предлага на своите клиенти гаранционни срокове, пълно сервизно обслужване и поддръжка на изделията.

Фат

 

Компанията е основана 1982г. като малко семейно производство на рекламни сувенири с основна суровина полиестерната смола. С течение на времето натрупаният опит, новаторският дух на екипа и поставянето на клиента в центъра нашите усилия водят до разширяване на производството и превръщат ''ФАТ'' във водещ български производител на композитни кухненски мивки и прагове за поддушово пространство.

Лекс Груп

 

Благодарение на своята успешна търговска политика, днес ''Leks Group'' е утвърдена международна компания с 25-годишна история и тясна специализация във вноса и реализация на аспиратори, кухненски уреди за вграждане и мивки на територията на България, Сърбия, Македония, Черна гора и Косово.

EasyGuard

 

Фирма ''EASYGUARD'' е специализирана в производството на автоматични охранителни защитни решетки. Притежава патент за търговска марка и промишлен дизайн на територията на България. Фирмата показва постоянен възходящ ръст в произвежданата продукция, което се дължи на прецизното качество и конкурентните цени. Фирмата разполага с квалифициран персонал и техника, необходими за безупречното производство и монтаж.

Новоферм

 

НОВОФЕРМ БАЛКАН EАД е учредено и регистрирано през 2004 година в София. По своята същност дружеството се явява официално представителство на немската фирма NOVOFERM GmbH, един от водещите в Европа производители на метални каси, врати и аксесоари за тях. NOVOFERM GmbH прдлага продукти както за жилищно строителство, така и за индустриалния сектор – метални и пожароустойчиви, секционни и ролетни врати, товаро-разтоварни системи и оборудване. 

Техноматика

 

Фирма ТЕХНОМАТИКА ЕООД е специализирана в продажбата, на едро и дребно, на всички модели гаражни врати, автоматични плъзгащи хотелски врати, автоматични врати за супермаркети, стъклени автоматични врати за магазини и офис сгради, автомобилни бариери, оградни врати и автоматика за тях, дистанционни управления, носещи елементи за врати, сервизиране и резервни части за предлаганите от фирмата съоръжения.

Врати Резерв

 

Врати Резерв е семейна фирма, която вярва, че качеството трябва и може да бъде достъпно, без нужда от компромис. Богата гама от модели и цветове ще спести време на вас и вашето семейство, предлагайки ви безкомпромисност в изработката, безпроблемна експлоатация, разнообразие от дизайни и гаранция за качество.

Партньори

twitter.jpg
b_6a04bacc52099cbd6f95d96eded81b17.jpg
images.png
logop.jpg
images.png
velux logo.png
дюк-1.png
ФАТ.jpg
лекс груп.png
easyguard.png
новоферм.png
Техноматика.jpg
vratirezerv logo.png
bottom of page