Тека - България

Подразделението за кухни “Тека” има 13 фабрики в Европа, две в Америка и две в Азия, както и развита мрежа за продажби, като по този начин марката “Тека” достига до всяко кътче на планетата.

“Тека” доставя мивки и кухненски уреди за вграждане до повече от 125 страни в 5 континента.

Човешките и икономическите ресурси се разгръщат и ни доближават до нуждите на потенциалните клиенти по целия свят чрез 33 клона, с което непрекъснато подобряваме обслужването на нашите местни партньори.

 

Пирамис

Фирма ''ПИРАМИС БЪЛГАРИЯ'' ООД развива дейността си от 2006год. ''ПИРАМИС БЪЛГАРИЯ'' ООД е дъщерна фирма на гръцката фирма PYRAMIS. Гръцката фирма съществува от 1959год. и разполага със седем дъщерни фирми. ''ПИРАМИС БЪЛГАРИЯ'' ООД се занимава с производство и търговия на стоманени мивки, пълно кухненско обзавеждане и оборудване – бяла техника, тенджери.

Фат

Компанията е основана 1982г. като малко семейно производство на рекламни сувенири с основна суровина полиестерната смола. С течение на времето натрупаният опит, новаторският дух на екипа и поставянето на клиента в центъра нашите усилия водят до разширяване на производството и превръщат ''ФАТ'' във водещ български производител на композитни кухненски мивки и прагове за поддушово пространство.

Лекс Груп

Благодарение на своята успешна търговска политика, днес ''Leks Group'' е утвърдена международна компания с 25-годишна история и тясна специализация във вноса и реализация на аспиратори, кухненски уреди за вграждане и мивки на територията на България, Сърбия, Македония, Черна гора и Косово.

Blanco

Групата BLANCO е един от водещите световни производители на висококачествени мивки и смесители за домакински кухни. Компанията е най-големият немски производител на мивки и произвежда мивки от ключови материали като: неръждаема стомана, синтетичен гранит и керамика.

images.png
logop.jpg
ФАТ.jpg
лекс груп.png
download.png