top of page
Секционни
секционна врата 7.jpg

Секционните гаражни врати съчетават индивидуални решения с модерен дизайн и отлични термоизолационни характеристики. Разнообразие от  цветове и видове  панели, както и възможностите за автоматизация, ги правят предпочитан продукт от нашите клиенти.

Възможност за изработка на гаражни врати до 18 кв.м

Защо да изберем секционни гаражни врати?

     

      Секционните гаражни врати предлагат пълно удобство, максимална сигурност и оптимално спестяване на пространство. Те се състоят от отделни елементи, така наречените секции, които са свързани с панти и по този начин вратата може да се отвори вертикално, като удобно се нагъва нагоре до тавана без да се издава напред и да заема допълнително пространство пред гаража. 

 

      Така ще спечелите допълнително пространство пред гаража, например за паркиране на втори автомобил. А гаражите, разположени в близост до улицата или на тротоара, не представляват риск за пешеходците и не смущават пътното движение. Гаражните врати с електрически оператори винаги оставят цялата височина на преминаване - което е идеално за високи превозни средства, като например спортни автомобили или микробуси. 

 

      Секционните гаражни врати са и много атрактивни като дизайн: висококачествени материали, най-качественото производство и разнообразие от допълнителни елементи дават на гаража ви индивидуалност в стила на вашата къща и вашия личен вкус.

Принцип на действие

Кликнете върху линка вдясно, за да видите видеоклип с обяснение на принципа на действие на секционните гаражни врати.

 

Можете да намерите подробни видеоклипове, обясняващи предимствата, монтажа и програмирането на секционните гаражни врати на Новоферм по канала YouTube на Новоферм:

 

https://www.youtube.com/NovofermVideos/

bottom of page