Контакти:

 

тел.: +359 886 00 66 28 - Офис

email: tandemstyle@abv.bg

Работно време:

От Понеделник до Петък 09:00 - 18:00ч.

Събота: 10:00 - 14:00ч.

© 2020. Created by Tandem Style- Borislav Krumov

Ролпласт

Ролпласт ЕООД е създадена през 2000г. и за 8 години се превърна във водещ производител на прозорци, щори, врати и фасади. Фирмата спечели стабилни позиции на пазара за PVC дограма благодарение на факта, че заложи на най-известните европейски производители.

Екипът на Ролпласт е съставен от млади и амбициозни служители и експерти. Основната мисия на мениджърите е да установи и поддържа стабилни връзки с партньорите и клиентите на фирмата. Принципите на работа се базират на коректност и професионализъм. Фирма Ролпласт е одитирана и сертифицирана по международната система за управление на качеството ISO 9001:2000.

Камакс

“КАМАКС“ ООД е българо-чешка фирма, основана през 1994 г. с една конкретна цел: производство и продажба на висококачествени, индивидуално изработени слънцезащитни продукти.

Производствената база е разположена в гр. Тетевен на площ от 8 000 кв.м. Фирмата разполага с модерни машини и оборудване от висок клас, собствен конструкторски отдел и над 80 квалифицирани работници. Всички продукти се изработват индивидуално според желаните от клиента размери, за да се гарантира перфктен монтаж. Многообразието от модели, форми и цветове превъзходно допълват и открояват всеки интериор и екстериор.

 

ТЕКА - България

Подразделението за кухни “Тека” има 13 фабрики в Европа, две в Америка и две в Азия, както и развита мрежа за продажби, като по този начин марката “Тека” достига до всяко кътче на планетата.

“Тека” доставя мивки и кухненски уреди за вграждане до повече от 125 страни в 5 континента.

Човешките и икономическите ресурси се разгръщат и ни доближават до нуждите на потенциалните клиенти по целия свят чрез 33 клона, с което непрекъснато подобряваме обслужването на нашите местни партньори.

 

Пирамис

Фирма ПИРАМИС БЪЛГАРИЯ ООД развива дейността си от 2006год. ПИРАМИС БЪЛГАРИЯ ООД е дъщерна фирма на гръцката фирма PYRAMIS. Гръцката фирма съществува от 1959год. и разполага със седем дъщерни фирми. ПИРАМИС БЪЛГАРИЯ ООД се занимава с производство и търговия на стоманени мивки, пълно кухненско обзавеждане и оборудване – бяла техника, тенджери.

 

Солид

Солид е българска фирма с близо 30-годишна история. Компанията предлага на световния пазар уникални продукти в сферите на сигурността, заключващите системи и дизайна. Портфолиото на Солид 55 включва блиндирани врати за апартаменти и къщи, интелигентни блиндирани врати, интериорни врати, входни пространства, пожароустойчиви и многофункционални врати, както и гаражни врати за бита и индустрията.

Велукс

 

ВЕЛУКС България ЕООД е търговска и маркетингова организация, създадена през 2000 г.

Част от международната Група VELUX, която извършва продажби и производствена дейност в повече от 40 държави и има над 10 000 служители в целия свят.

Партньори

twitter.jpg
b_6a04bacc52099cbd6f95d96eded81b17.jpg
images.png
logop.jpg
images.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now