top of page

Блиндирани

блиндирана врата.png

СТИЛ И СИГУРНОСТ ЗА ВАШЕТО ЖИЛИЩЕ

При избор на входна врата за всяко жилище са важни 3 основни точки.

 

СТРУКТУРА, ДИЗАЙН И СИГУРНОСТ.

Крилото на блиндираната врата е изработено от два електро галванизирани метални листа с дебелина 1 мм и вътрешна армировка 1,5 мм, които са обкантени с рамка от 4 метални профила с дебелина 1,5 мм. Крилото е покрито от двете страни с МДФ плоскости с дебелина 6 мм с PVC покритиe. В него е вграден автоматичен падащ праг при заключване от дебел гумен уплътнител. Металната каса на вратата е изработена от поцинкована ламарина с дебелина 1,5 мм с покритие срещу надраскване. Пълното гумено уплътнение, декоративна каса и первази от МДФ с дебелина 2 см осигуряват допълнителен комфорт и естетика в дома ви.

Сигурността е осигурена от 16 точкова заключваща система с 11 активни и 5 пасивни шипа, брава с вграден блокиращ стопер срещу вибрации. Обкова е от италианската фирма.

 

SECUREME и включва допълнително ограничаващо устройство за контролирано отваряне на регулиращото се резе, шпионка с панорамен изглед на вратата 180 градуса, вътрешна и външна активна дръжка.

 

Предлаганите от нас врати са в 5 цвята– бял, капучино, благороден орех, венге и ren griz. Може да бъдат изработени с два различни цвята отвън и отвътре, с декорация от алуминиеви лайсни или с различни варианти на фрезоване на МДФ плоскостите.

bottom of page